Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri dokumalırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma sarih konstrüksiyonlarda 120cm, şiddetli katlı büro binalarında 90cm genişliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları ferahliği 180cm’den az olmamalıdır.

Web sitesine giriş yaptığım andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören vetirete, Tenvirat Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin alışverişlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine örtüsüz rıbindirimın olduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın kapılarının üretim amacı adam esenlığını yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak olduğu kucakin, olabilir olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek için önlem düzenınmaktadır.

Mono blok gövde örgüsı kısım sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin deruninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları düzlükı terk geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolay kullanıma ehil olan baplar sebebiyle insanların ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

Kaçış bağırsakin kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve özge kuruluşlarda 125 mm' den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın Yangın Kapısı bapları rastgele bir pres veya sülale sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok isabetli maliyetlidirler; uygun korumaya ehil olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu nazar boncuğu bir örnek yeterlidir!

Bunun bâtınin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın üzere durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı bağırsakin elverişli konumda olur.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göreceksiniz ki bu kerte faik nitelikli yangın baplarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page